duminică, 24 iulie 2011

Amy Winehouse - povestea vieţii care s-a sfârşit înainte de a începe

Amy Winehouse i-a dat un sens muzicii soul cântând despre dependenţă şi şi disperare, cu o voce venită din adâncul fiinţei ei. Acestea au fost cântecele divei trash a muzicii soul, descoperită moartă sâmbătă la vârsta de 27 de ani, după o lungă coborâre în infern, relatează AFP, preluat de Agerpres.
"Au încercat să mă trimită la dezintoxicare, am spus nu, nu, nu", acesta este refrenul celui mai mare succes al ei "Rehab", ce sună acum ca un epitaf.
Cu toate acestea, fotografiile din copilărie ale englezoaicei arată o fetiţă sănătoasă şi jucăuşă zâmbind cu toţi dinţii ei în faţa aparatului, o faţa încadrată de lungi bucle negre.
Născută la 14 septembrie 1983, fiică a unui şofer de taxi şi a unei farmaciste, Amy Winehouse a crescut în nordul Londrei într-o familie de evrei unde jazzul era rege.
Tatăl său, care i-a urmărit cariera de aproape, era un amator instruit şi unchii ei din partea mamei muzicieni profesionişti.
La vârsta de zece ani, ea a creat un duo rap împreună cu prietena ei cea mai bună, apoi a primit prima chitară la 13 ani şi a început să cânte soul.
Ea a intrat la "Brit School for Performing Arts and Technology", o şcoală foarte selectivă din Londra specializată în formarea profesională în artele spectacolului, absolvită de asemenea de The Kooks, Katie Melua şi Adele.
La 20 de ani, ea a publicat primul său album "Franck". Britanicii s-au îndrăgostit de farmecul vocii ei grave şi tulburătoare, cu accent cockney /accent popular din Londra/, ce a adus o notă de autenticitate şi originalitate suplimentară.
Dar în timp ce cariera ei de cântăreaţă populară devenea promiţătoare, Amy Winehouse a început să se afişeze foarte repede ca un copil teribil.
Pe scenă şi în emisiunile de televiziune unde era invitată, ea apărea cu regularitate prea beată pentru a cânta.
În 2006, managerii ei îi sugerează să intre în cură de dezintoxicare pentru a-şi trata problemele de alcool. Dar cântăreaţă preferă să transforme rugăminţile lor într-un cântec sub formă de bravadă: "Rehab".
Titlul, care devine un hit la nivel mondial, îl poartă cu sine al doilea ei album "Back to Black", un amestec de jazz, soul, rock şi pop clasic, produs de Mark Ronson în 2006.
Disperare, singurătate, dependenţă, autodezaprobare şi bătaie de joc: Amy Winehouse semnează texte sfâşietoare şi de multe ori crude, în răspăr cu cântecele calibrate pentru a trece cu uşurinţă la radio.
Cu toate acestea, albumul devine un succes în întreaga lume şi cântăreaţa este recompensată cu cinci prestigioase premii Grammy americane.
Cu aspectul său unic, tatuată din cap până în picioare ca un şofer de camion, cu ochii tiviţi cu rimel şi un coc imens, ea l-a inspirat chiar pe Karl Lagerfeld pentru o prezentare Chanel.
Dar coborârea ei în infern a început. Tabloidele publică periodic fotografii ale cântăreţei într-o situaţie disperată, slăbită sau trădând un consum recent de drog sau alcool. Ele relatează despre relaţia agitată cu soţul ei Blake Fielder-Civil.
Apariţiile ei pe scenă devenit haotice, atunci când ele nu sunt pur şi simplu anulate.
"Sunt foarte puţin sigură de mine. Cu cât mă îndoiesc mai mult de înfăţişarea mea... cu atât beau mai mult", recunoaşte ea într-un interviu.
După luni de absenţă, Amy Winehouse a încercat să reapară în această vară, numele ei fiind pe afişul mai multor festivaluri europene.
Dar, prea beată pentru a cânta, ea a fost huiduită la prima sa apariţie la Belgrad şi a trebuit să anuleze întregul turneu.

sâmbătă, 23 iulie 2011

Amy Winehouse a murit la 27 de ani

Tânără, celebră, bogată. La ce i-a folosit?
Potrivit Sky News, Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta in apartamentul ei din cartierul londonez Camden.
"Cand au ajuns, politistii au gasit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarata moarta", a comunicat politia londoneza.
Serviciul de ambulanta fusese solicitat la adresa cantaretei in jurul orei 16.00 (18.00, ora Romaniei), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata, anunta Mediafax.
Cantareata trebuia sa concerteze la Bucuresti anul acesta, insa concertul a fost anulat.
Amy Winehouse avea o avere de aproximativ 20 milioane de dolari, potrivit Young Music Millionaire, un top al celor mai bogati tineri artisti din Anglia.
Inca din 2009 Amy Winehouse le-a cedat parintilor sai dreptul de a-i administra averea, estimata atunci la 15 milioane lire sterline (aproximativ 16,63 milioane de euro), informeaza stilfeminin.ro.
Cantareata britanica, cu o voce exceptionala, a fost cunoscuta si pentru problemele sale legate de consumul de droguri si alcool.

duminică, 17 iulie 2011

Femeia Zilei / Cătălina Toma se întoarce

Noul videoclip al Cătălinei Toma pentru melodia WAR din cadrul albumului "INVINCIBLE" a fost filmat saptamana trecuta in cadrul studiourilor MediaPro din Bucuresti. Dupa o absenta de cativa ani din show-bizul romanesc Catalina Toma revine in forta cu un material extraordinar.
Videoclipul piesei WAR te duce intr-o alta lume, mult mai stilata, mai aproape de ideal, o lume in care Catalina Toma iese "invincibila".
Videoclipul Catalinei Toma va fi lansat in cadrul emisiunii Happy Hour, urmand ca apoi vedeta sa participe la mai multe emisiuni de profil in vederea promovarii acestui nou album "INVINCIBLE".
Catalina Toma a incercat sa imprime calitate, talent si prezenta scenica impecabila in piesele sale, in anul 1999 fiind declarata cea mai buna voce feminina la Premiile Industriei Muzicale Romanesti.
Cu ani in urma a demonstrat ca se poate impune pe piata muzicala din Romania alaturi de B.U.G Mafia in "Poveste fara sfarsit", alaturi de Don Baxter in "Imi fac de cap" sau in piesa cu videoclip "Why my Lord" .

sâmbătă, 16 iulie 2011

Jennifer Lopez, la al treilea divorţ

Jennifer Lopez şi cântăreţul de muzică latino Marc Anthony au decis să divorţeze după şapte ani de căsnicie.
Jennifer şi Marc, care sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani, au făcut publică decizia lor de a divorţa vineri după-amiază prin intermediul unei declaraţii comune, acordată revistei People.
Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004. Căsătoria celor doi a venit la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.
La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii – Cristin, în vârstă de 10, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Fotografiile Săptămânii

Un om doarme sub o plasă de protecţie împotriva insectelor într-un lagăr pentru victimele inundaţiilor din Sukkur, Pakistan. El a fost fara adapost vreme de aproape un an. 5 milioane de oameni sunt expuşi riscului de a fi strămutaţi din cauza inundaţiilor în acest an.

Preşedintele Barack Obama scutură mâna-proteză a unui sergent al US Army, Leroy Arthur Petry, care a primit Medalia de Onoare pentru luptă în Afganistan, în cadrul unei ceremonii în cameră de est a Casei Albe din Washington.

Muntele Lokon erupe asa cum se vede în Tomohon, Sulawesi de Nord, Indonezia. Autorităţile indoneziene au ridicat alerta de vulcan pe insula Sulawesi la cel mai înalt nivel şi a cerut evacuarea zonei de pericol. Mai mult de 30.000 de persoane locuiesc în apropierea vulcanului, în conformitate cu administraţia locală.

sursa: Time

Femeia Zilei / Alina Stoica - Best Model Of Romania 2011

In urma urma concursului Best Model Of Romania 2011, organizat de catre agentiile ExclusivEvent si President Models in Piatra Neamt, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost aleasa ca reprezentanta a Romaniei in competitia internationala de modele Best Model Of The World 2011 – Alina Stoica din Onesti, in varsta de 17 ani, 1.77 m inaltime, dimensiunile ei fiind 88-60-90.
Proaspata detinatoare a titlului „Best Model Of Romania 2011" va pleca sa ne reprezinte tara in perioada 23-30 iulie 2011, in Bulgaria, acolo unde va concura alaturi de alte 60 de tari din intreaga lume.
Best Model Of The World este singura competitie modiala de modele in care fiecare tara este reprezentata de un model feminin si un model masculin. Modelul masculin care va reprezenta Romania in aceasta competitie mondiala alaturi de Alina este Iosiv Richard Cucu din Piatra Neamt, in varsta de 16 ani.

miercuri, 13 iulie 2011

Femeia Zilei / SÂNZIANA BURUIANĂ

Data naşterii : 26 iunie 1984. Înălţime : 1,70 m, Greutate : 59 kg, Ochii: verzi, Părul : blond, Dimensiuni : 92-60-90. NU are silicoane, ceea ce-i foarte important. Animale preferate : pisicile.


Este manechin profesionist din 2003, finalistă la Miss PlayBoy 2003, miss divizia sexy 2005, imaginea echipei Steaua Bucureşti, apariţii în revistele cox, fanatik, maxim, fhm, a prezentat rubrica meteo din Libertatea, a prezentat emisiuni interactive pe Naţional tv, reporter monden la emisiunea Răzvan şi Dani de la Antena 1.



Mai nou, după ce a prins buchetul miresei la nunta Oanei și a lui Viorel Lis, alte nume de rezonanţă ale mondenelor de pe Dâmboviţa pe care nu poţi să-i acuzi de inteligenţă, Sânziana Buruiană a declarat că și-ar dori să facă nunta în Las Vegas...

marți, 12 iulie 2011

Cele mai dorite femei ale anului 2011

Care sunt cele mai dorite femei din 2011? Celebrul site american Askmen a realizat lista anuală Top 99 a celor mai dorite femei celebre - de la stand-up comedy, femei de afaceri, actriţe şi manechine. Anul trecut, pe primul loc s-a situat Emmanuelle Chriqui, dar anul acesta canadianca nu mai este de găsit în primele 10.
Nu ştiu exact care sunt metodele de realizare al topului, sigur este că nu după timpul petrecut în bibliotecă. Dar, ştiţi cum e, gusturile nu se discută. chiar dacă destule prezenţe feminine seamănă între ele. Iar pe primul loc se află o americancă destul de greu de distins din mulţime. este posibil ca doar orgoliul americanilor de a avea pe cineva în frunte să fie singura ei calitate. Mai ales că următoarele cinci în top sunt venite din afara Americii. Şi unele chiar arată bine.

EMMANUELLE CHRIQUI - numărul 1 în 2010
December 10, 1977 / Montreal, Quebec, Canada

TOP 10_ 2011

1. BLAKE LIVELY
25 august 1987 / Tarzana, California

2. MILA KUNIS
14 august 1983 / Kiev, Ucraina

3. SOFIA VERGARA
10 iulie 1972 / Barranquilla, Columbia

4. SELITA EBANKS
15 februarie 1983 / Georgetown, Cayman Islands

5. MIRANDA KERR
20 aprilie 1983 / Sydney, Australia

6. CHERYL COLE
30 iunie 1983 / Newcastle Upon Tyne, Anglia

7. SCARLETT JOHANSSON
22 noiembrie 1984 / New York, New York

8. KATY PERRY
25 octombrie 1984 / Santa Barbara, California

9. ANNE HATHAWAY
12 noiembrie 1982 / Brooklyn, New York

10. JESSICA PARE
5 decembrie 1982 / Montreal, Quebec, Canada

duminică, 10 iulie 2011

TOP 10 - CELE MAI MARI ORAŞE DIN LUME

Toate oraşele lumii sunt clasificate în funcţie de mărimea lor şi de numărul de persoane care şi-au stabilit reşedinţa. Conform recensământului efectuat în acest an în fiecare ţară care să indice numărul de persoane din cele mai mari oraşe, aveţi mai jos cele mai mari 10 oraşe din lume.

1) Tokyo, Japonia

Cu 37.730.064, Tokyo este cel mai mare oras din lume. Potrivit statisticilor recente, acest oraş se întâmplă să fie cea mai populată metropolă a lumii. Tokyo este capitala Japoniei şi este formată din 23 de districte, mai multe oraşe si sate.

2) Mexico, Mexic


Mexico e capitala Mexicului şi se află imediat după Tokyo, cu 23,293,783 de locuitori, devenit al doilea oras cel mai populat din lume. Explozia populatiei ca urmare a unui flux de migraţie foarte important la începutul secolului XX, când a crescut populaţia din acest oraş. Situat în centrul ţării, în Valea Mexicului, oraşul are în prezent 4 millioane de autovehicule, 27.000 de utilitare, 92.000 taxiuri şi are o activitate importanta industriala.

3) Seoul, Coreea de Sud


Capitala istorică Seul şi dezvoltarea economică a statului Coreea de Sud, cel mai mare oras din Peninsula Coreeană, se întâmplă să fie al treilea oraş ca mărime din lume, cu 22,692,652 de locuitori. Acest oraş de pe râul Han, în partea de nord-vest, este gazdă pentru jumătate din populaţia din Coreea de Sud şi are aproximativ trei milioane de vehicule.

4) New York, Statele Unite ale Americii


Oraşul care nu mai are nevoie de nici o prezentare, numit de americani Big Apple, este cel mai populat oraş din Statele Unite, cu 22,232,494 de locuitori în 2011, New York fiind astfel pe locul al patrulea în lume.

5) Mumbai, India


NY este urmat imediat de capitala statului indian Mumbai, 21.900.967 de oameni trăiesc acolo acum. Acesta este cu adevărat capitala economică şi financiară a Indiei, şi găzduieşte în plus încă mulţi imigranţi.

6) Sao Paulo, Brazilia


Intins pe 1523 kmp, metropola braziliană Sao Paulo este pe locul şase cu aproximativ 20,853,705 de locuitori. Activitatea economică de aici face ca în Saso Paolo să migreze mulţi brazilieni, europeni şi oameni din alte regiuni. Primeşte zilnic valuri de noi rezidenţi.

7) Manila, Filipine


Veţi găsi pe locul şapte capitala Manila, din Filipine, care se referă la 38.55 kmp şi la 19,888,419 de locuitori.

8) Bangkok, Thailanda


Al optulea, Thai-capitala Bangkok, suprafaţa de 1568.7 kmp fiind locuită de 18,927,786 rezidenţi.

9) Delhi, India


Încă un oraş indian ajunge de astă dată pe locul nouă, Delhi care are 18.916.890 de locuitori. Acesta este a doua mare metropolă din India după Mumbai. Constă din trei oraşe, Cantonment Delhi, Delhi si New Delhi şi 214 sate, ceea ce înseamnă 1483 km patrati.

10) Jakarta, Indonezia


În cele din urmă, al zecelea cel mai mare oraş, capitala Indoneziei - Jakarta, a cărei populaţie este compusă din toate regiunile din Indonezia, iar acum numărul de 18.588.548 locuitori.